Безплатни прегледи за преболедували COVID-19 на 7 август в Белодробна лига Варна

Ден на отворени врати Белодробна лига Варна

Лекари от неправителствената организация ще преглеждат пациенти с постковид синдром в Ден на отворени врати на организацията.

В отговор на нарастващите случаи на посковид синдром Белодробна лига Варна организира Ден на отворени врати на 7 август. Неправителствената организация ще помага на пациенти, преболедували COVID-19, които имат белодробни проблеми, като осигури безплатни прегледи от специалисти по белодробни и вътрешни болести.

Прегледите ще се проведат в събота, 7 август, от 9:30 до 16:30.

Прегледите ще се осъществяват по график само след предварително записване на тел. 0888 801 533.

Ще бъдат допускани само записаните за преглед пациенти.

Белодробна лига Варна е неправителствена организация с мисия да подпомага и консултира пациенти с белодробни проблеми. В тясно сътрудничество със специалисти по белодробни болести, специалисти по медицина на съня, по вътрешни болести и общопрактикуващи лекари, Белодробна лига Варна предлага грижа за пациенти с респираторни заболявания. Тя е активно ангажирана с проблемите на информираността и превенцията на здравето.

Белодробна лига Варна е създадена през 2010 г. по модела Белодробна лига St. Gallen в Швейцария и работи в пряко сътрудничество с уважаваната швейцарска организация с над 110-годишна история.

Повече за Белодробна лига Варна открийте в сайта https://belodrobnaligavarna.com/ и Фейсбук страницата на организацията www.facebook.com/BelodrobnaLigaVarna.

Подробности за Деня на отворени врати вижте във Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/353203109588126


RGS-bg.com